Kamperen, een gevoel van vrijheid en vakantie. Lekker op de camping met alle ruimte voor de kinderen om lekker in het rond te vliegen. Genoeg vermaak, warm weer en gezelligheid. Waan je jezelf alweer in Zuid-Frankrijk? Perfect! In dit artikel geven we een aantal tips waarmee je kampeervakantie nog lekkerder verloopt. Lees nu verder en ontdek!

1.     Oefen met je (nieuwe) kampeerspullen

Of je nou een nieuwe tent hebt aangeschaft of dezelfde gebruikt als de afgelopen jaren, het is altijd verstandig om even te oefenen met het opzetten van de tent. Of het nou een reguliere tent is, een voortent of een luifel. Oefen met de spullen thuis, zodat je precies weet hoe het werkt wanneer je op bestemming bent. Dan heb je er geen drukte meer van op vakantie, lekker toch?

2.     Breng de juiste uitrusting

Of je nou gaat wildkamperen of lekker op de camping in Zuid-Frankrijk zit, de juiste spullen zijn essentieel. Wanneer je de caravan mee hebt is het zaak om bijvoorbeeld een fijne luifel mee te nemen. En wat dacht je van fijne campingstoelen en een tafel? Maar ook bij slaap gerelateerde spullen zoals slaapmatten, kussens en slaapzakken.

3.     Breng vermaak mee

Breng vermaak mee. Hiermee bedoelen we leuke spellen of kaartspellen die je met de hele familie kunt spelen. Een voetbal, volleybal of een badmintonsetje. Zo kun je op de camping altijd een leuke activiteit doen. Voor papa en mama zelf mag een goed boek natuurlijk niet ontbreken!

4.     Eten

Op de meeste campings kun je natuurlijk gewoon eten krijgen. Maar voor de kleintjes die bijvoorbeeld echt niet zonder hagelslag kunnen, kun je deze verpakkingen gewoon meenemen. Als je op een avond een lekker campinghapje in elkaar wilt zetten kun je ook een (klein) gasstel meenemen om lekker bij de tent of caravan een warme maaltijd te kunnen serveren.